۷ نکته برای بهبود امنیت سایت وردپرسی شما

بهبود امنیت سایت وردپرسی

وردپرس رایج ترین سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که صاحبان وب سایت از آن استفاده می کنند. استفاده از آن آسان است، دارای تعداد زیادی افزونه مفید است و به نظر می رسد که در اکثر شرایط بدیهی ترین انتخاب برای راه اندازی وب سایت شما باشد.

 

و در حالی که وردپرس یک CMS نسبتا امن است، این پلتفرم کاملا عاری از مسائل امنیتی بالقوه نیست.

 

اگر در مورد امنیت وب سایت خود خیلی فعال نباشید، ممکن است با مشکلات و هک شدن مواجه شوید. این چیزی است که شما هرگز نمی خواهید.

 

اول از همه، کسب و کار آنلاین شما و تمام تلاش شما برای ساختن یک وب سایت یا برند محبوب را فلج می کند. ثانیا، کاربران از وب سایتی که ایمن نیست، خوششان نمی آید. علاوه بر این، حتی موتورهای جستجو نیز ترجیح نمی دهند یک وب سایت نا امن را در صفحات نتایج موتور جستجو نشان دهند.

 

همانطور که می بینید، آسیب می تواند بسیار زیاد باشد.

 

بنابراین، چه کاری می توانید انجام دهید تا مطمئن شوید که این اتفاق نمی افتد ؟

 

در این پست وبلاگ ۷ نکته برای بهبود امنیت وب سایت وردپرسی شما را به اشتراک می گذاریم.

 

۱ . به روز رسانی منظم وردپرس

 

یکی از بهترین چیزها در مورد وردپرس این است که به طور مکرر به روز می شود.

 

آخرین به روز رسانی ها و پچ ها به طور مداوم حفره های امنیتی بالقوه ای را که می تواند عملیات کسب و کار آنلاین شما را به خطر بیندازد برطرف می کند.

 

آخرین به روز رسانی های وردپرس اغلب ایمنی را با ویژگی های جدید بهبود می بخشد. درک این نکته مهم است که نسخه های جدید پلتفرم وردپرس را بهبود می بخشد، که تضمین می کند وب سایت شما از حملات سایبری بالقوه و همیشه در حال تکامل ایمن باقی می ماند.

 

توجه داشته باشید که کاربران معمولا باید وردپرس را به صورت دستی به روز کنند. در داشبورد وردپرس به شما اطلاع داده می شود که به روز رسانی جدیدی در دسترس است، اما همچنان باید به صورت دستی ساختار وردپرس خود را به روز کنید.

 

برای ایمن نگه داشتن وب سایت خود تا حد امکان، مطمئن شوید که همیشه از آخرین نسخه وردپرس استفاده می کنید.

 

۲ . به روز رسانی تم وردپرس

 

درست مانند خود وردپرس، تم های وردپرس نیز برای رفع هر گونه حفره های امنیتی نیاز به به روز رسانی و پچ های منظم دارند.

 

همانطور که حملات سایبری در حال تکامل هستند، قالب های وردپرس به راحتی می توانند قدیمی و مستعد حملات احتمالی شوند. با این حال، یک ارائه‌ دهنده پوسته وردپرس خوب و قابل اعتماد هر زمان که آسیب‌ پذیری پیدا شود، به‌ طور مرتب قالب خود را به‌ روز رسانی می‌ کند.

 

اکثر تم ها به صورت خودکار به روز می شوند، اما همچنان مهم است که به خاطر داشته باشید تا در صورت لزوم بتوانید آن را به صورت دستی انجام دهید.

 

به عنوان یک قانون کلی، آخرین به‌ روز رسانی‌ های تم را نصب کنید. همچنین، یادداشت های پچ را بخوانید تا بدانید به روز رسانی چه چیزی برای شما به ارمغان می آورد.

 

۳ . مراقب افزونه ها باشید

 

هزاران و هزاران افزونه وردپرس در دسترس است. و در حالی که از نظر تنوع و گزینه ها چیز خوبی است، می تواند منجر به مشکلات پیش بینی نشده دیگری مانند مسائل امنیتی وب سایت شود.

 

با نزدیک به بیش از ۴۰۰۰۰ افزونه، چگونه می توانید آنهایی را که کاملا می توانید به آنها اعتماد کنید شناسایی کنید ؟

 

پس از همه، اگر یک افزونه وردپرس را نصب کنید، ممکن است اطلاعات ارزشمندی را با آن به اشتراک بگذارید، و نمی خواهید این اطلاعات به بیرون درز کند.

 

اگر بدانید که بیشتر حملات وردپرس به دلیل آسیب پذیری ها و مسائل امنیتی موجود در افزونه های وردپرس است شگفت زده خواهید شد. علاوه بر این، فقط به دلیل اینکه یک افزونه ممتاز است (که باید برای آن هزینه کنید)، ایمنی کامل را در برابر حملات احتمالی تضمین نمی کند. به عنوان مثال، ممکن است مورد پلاگین Revolution Slider را به خاطر بیاورید که بیش از ۱۰۰۰۰۰ وب سایت را تحت تاثیر قرار داد.

 

قانون اساسی در اینجا این است که مراقب نصب هر افزونه ای که پیدا می کنید باشید. مطمئن شوید که افزونه وردپرسی را که قصد نصب آن را دارید به طور کامل بررسی می کنید. ببینید این افزونه چقدر توسط توسعه دهندگانش به روز می شود. همچنین، بررسی کنید که آیا عملکرد افزونه برای شما بسیار مهم است یا خیر. اغلب اوقات، ما در نهایت افزونه هایی را نصب می کنیم که واقعا به آنها نیاز نداریم. خطر امنیتی را افزایش می دهد و در عین حال سرعت وب سایت را کاهش می دهد.

 

در نهایت، هرگز یک پلاگین کرک شده یا یک افزونه رایگان از منبع ناشناس نصب نکنید. افزونه‌ های «رایگان» زیادی از وب‌سایت‌ های مشکوک پیدا خواهید کرد، اما آنها اغلب عمدا به کد های اضافی مجهز هستند تا امنیت وب‌ سایت شما را به خطر بیندازند و اطلاعات مهم را به سرقت ببرند.

 

۴ . اسکن وب سایت

 

در حالی که ما در مورد افزونه های وردپرس صحبت می کنیم، بد نیست ذکر کنیم که تعداد زیادی افزونه قدرتمند اسکن وردپرس وجود دارد. شما می توانید از این ابزار ها برای شناسایی سریع مشکلات امنیتی احتمالی در وب سایت خود استفاده کنید.

 

برخی از محبوب ترین آنها Code Guard، Wordfence و Sucuri Site Check هستند.

 

با کمک این ابزار ها، می توانید کل وب سایت وردپرس خود را از نظر ناهنجاری ها، کد های اضافی که امنیت سایت را به خطر می اندازند و بد افزار های احتمالی اسکن کنید.

 

مهمتر از همه، ابزار های اسکن مانند این به شما کمک می کنند تا فایل دقیقی را که یک خطر امنیتی است شناسایی کنید تا بتوانید از آن مراقبت کنید.

 

۵ . قفل شدن پس از چندین بار تلاش برای ورود به سیستم

 

این در واقع یکی از اولین قدم هایی است که باید برای اطمینان از ایمنی سایت وردپرس خود بردارید.

 

با مسدود کردن چندین تلاش برای ورود، امکان دسترسی غیر مجاز را به حداقل می‌ رسانید. اگر هر فردی چند بار اقدام به ورود به سیستم کند، دسترسی او با کمک این ویژگی مسدود خواهد شد.

 

۶ . ایزولاسیون

 

برای راحتی، استفاده از ویژگی های مختلف وب تحت یک حساب کاربری غیر معمول نیست. همچنین، استفاده از نام کاربری و رمز عبور یکسان برای پایگاه داده بسیار متداول است، بنابراین لازم نیست چندین نام کاربری و رمز عبور را برای دسترسی به تمام وب سایت های مختلف خود به خاطر بسپارید.

 

با این حال، در حالی که راحت است، از نظر ایمنی و امنیت بهترین روش نیست.

 

به این دلیل است که اگر امنیت یکی از وب سایت های شما به خطر بیفتد، دسترسی هکر ها به سایر وب سایت های شما را بسیار آسان تر می کند.

 

به طور مشابه، اگر یکی از وب سایت های شما عملکرد بسیار خوبی دارد، ایده خوبی است که آن ویژگی وب را ایزوله کنید. به این دلیل است که خدمات هاستینگ از حساب ها پشتیبان تهیه می کند، نه وب سایت های فردی.

 

به عبارت دیگر، برای بازگرداندن یک وب سایت آلوده، ممکن است مجبور شوید سایر وب سایت های کاربردی را به حالت قبلی بازگردانید. شما می توانید با استفاده از یک مسیر دستی و کار فشرده تر و با دانلود تمام وب سایت های دیگر از طریق FTP از این مشکل عبور کنید، اما این نیاز به زمان و تلاش زیادی دارد.

 

یک راه حل بهتر این است که فقط وب سایت با عملکرد بالا خود را از بقیه جدا نگه دارید.

 

۷ . کنسول جستجوی گوگل

 

آخرین، اما نه کم اهمیت، مطمئن شوید که وب سایت خود را با کنسول جستجوی گوگل تایید کرده اید. جدا از ارائه اطلاعات ارزشمند در مورد ترافیک و کوئری های جستجو، کنسول جستجوی گوگل همچنین اگر وب سایت وردپرس شما مورد حمله سایبری قرار گرفت، به شما اطلاع می دهد.

 

هنگامی که به شما اطلاع داده شد، حداقل می توانید کاری در مورد آن انجام دهید. تایید وب سایت خود با کنسول جستجوی گوگل اولین قدم برای اطمینان از ایمنی وب سایت وردپرس شما است.

 

 

 

منبع: seositecheckup

لطفا دیدگاه خود را درباره این نوشته برای ما ارسال کنید